Mánfai Teleház és Könyvtár

A Konyvtarut wikiből

Tartalomjegyzék

A könyvtár bemutatása

Teleház és Könyvtár (Mánfa)
A nemrégiben nyílt új közösségi, többfunkciós színtér széleskörű szolgáltatást nyújt. A látogatók korszerű LCD monitoros gépek segítségével internetezhetnek és igénybe vehetik a Teleházas szolgáltatásokat (fax, fénymásolás, nyomtatás, stb.) A mozgókönyvtári ellátásnak köszönhetően folyamatosan megújuló olvasnivalóval várják az érdeklődőket. A helyszínen működik a Turisztikai Információs Pont, mely széleskörű segítséget nyújt a helyi, hazai és külföldi lehetőségekről.

Alapadatok

Teleház és Könyvtár
7304 Mánfa, Fábián Béla u. 58.
E-mail: manfa.telehaz@freemail.hu
Telefon: 72/482-145, 581-349
Fax: 72/482-145
Könyvtáros: Bódizs Éva
(könyvtári szolgáltatóhely - Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár (Dél-dunántúli Regionális Tudásközpont és Könyvtár), Pécs)

Nyitva tartás:
Hétfő: 9-19
Kedd - Csütörtök: 9-20
Péntek: 9-21
Szombat: 16-21

Információk zarándokoknak

Árpád-kori templom (Mánfa)
A 2011-es II. Könyvtárút - Kulturális zarándoklat a Csorba Győző Megyei - Városi Könyvtárból (Tudásközpont) indul 2011. október 3-án 9 órakor. A zarándokok 10 órára érkeznek a Mánfai Teleház és Könyvtárba. A könyvtár és teleház bemutatása (és fogadás) után a Mánfai Nyugdíjas Dalkör műsorát tekinthetik meg a zarándokok, majd sétát tehetnek a településen, mielőtt 11 órakor tovább indulnának a Sásdi ÁMK Városi Könyvtára és Művelődési Központjába.

A II. Könyvtárút részletes programja

Lásd még

Külső hivatkozások

Mánfa
Személyes eszközök