Szerkesztővita:Keszinekati
A Konyvtarut wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Keszinekati (vitalap | szerkesztései) 2010. szeptember 28., 17:52-kor történt szerkesztése után volt.
1 cs. kocka alakú háztartási keksz 1,5 cs. vaniliás pudingpor 2 db tojás 7 evőkanál cukor 1 evőkanál liszt 12.5 dkg margarin 7,5 dl tej fél csomag zselatin
Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :
Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint. Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni. Külső hivatkozások: