Szerkesztővita:Keszinekati
A Konyvtarut wikiből
(Változatok közti eltérés)
												
			
		 (Eltávolította a lap teljes tartalmát)  | 
		|||
| 1. sor: | 1. sor: | ||
| + | 1 cs. kocka alakú háztartási keksz   | ||
| + | 1,5 cs. vaniliás pudingpor  | ||
| + | 2 db tojás  | ||
| + | 7 evőkanál cukor  | ||
| + | 1 evőkanál liszt  | ||
| + | 12.5 dkg margarin  | ||
| + | 7,5 dl tej  | ||
| + | fél csomag zselatin  | ||
| + | |||
| + | Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :   | ||
| + | |||
| + | Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint.   | ||
| + | Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni.   | ||
| + | Külső hivatkozások:  | ||
| + | http://www.vatera.hu  | ||
A lap 2010. szeptember 28., 17:52-kori változata
1 cs. kocka alakú háztartási keksz 1,5 cs. vaniliás pudingpor 2 db tojás 7 evőkanál cukor 1 evőkanál liszt 12.5 dkg margarin 7,5 dl tej fél csomag zselatin
Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :
Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint. Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni. Külső hivatkozások:
