A Konyvtarut wikiből
			(Változatok közti eltérés)
												
			
		
		
		
		
		
		
		 | 
		   | 
		
		| 1. sor: | 
1. sor: | 
| - | 1 cs. kocka alakú háztartási keksz 
  |   | 
| - | 1,5 cs. vaniliás pudingpor
  |   | 
| - | 2 db tojás
  |   | 
| - | 7 evőkanál cukor
  |   | 
| - | 1 evőkanál liszt
  |   | 
| - | 12.5 dkg margarin
  |   | 
| - | 7,5 dl tej
  |   | 
| - | fél csomag zselatin
  |   | 
| - |  
  |   | 
| - | Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá : 
  |   | 
| - |  
  |   | 
| - | Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint. 
  |   | 
| - | Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni. 
  |   | 
| - | Külső hivatkozások:
  |   | 
|   |  |   |  | 
| - | http://www.vatera.hu
  |   | 
A lap 2010. szeptember 28., 17:54-kori változata